Horoscop: Cum îşi influenţează ascendentul viaţa de cuplu


Ascendentul zodiei tale este ca o carte de vizită pentru ceilalţi, având implicări adânci in psihicul şi fizicul tău.

Potrivit astrologilor, ascendentul îţi influenţează modul în care interacţionezi cu lumea şi prima impresie pe care o laşi acestora, dar la fel de bine îţi poate influenţa şi viaţa de cuplu, relaţiile şi căsnicia.

Alfă cum alegerea partenerului de viaţă este infleunţată de ascendent, potrivit eva.ro.

Ascendent în Berbec

Ai o predispoziţie pentru o căsnicie reuşită, armonioasă. Dorinţa de comunicare cu partenerul este foarte mare, iar capacitatea de a trece peste probleme vă ajută să vă păstraţi relaţia solidă. Ar putea exista probleme de fidelitate în cuplu, dar pot fi depăşite.

Ascendent în Taur
Poţi avea un mariaj marcat de dificultăţi şi piedici, iar gelozia şi posesivitatea sunt adesea cele care le cauzează. Finalul nu este întotdeauna fericit, chiar dacă v-aţi căsătorit din dragoste. Există un risc crescut de divorţ.

Ascendent în Gemeni

Este posibil să te căsătoreşti cu o persoană de altă naţionalitate sau aflată la o distanţă mare sau din străinătate. Partenerul de viaţă este o persoană activă, atletică şi cu un apetit sexual mare. Poţi avea mai multe căsătorii.

Ascendent în Rac
Te poţi căsători târziu sau poate exista o diferenţă mare de vârstă între parteneri. Persoana iubită este posibil să fie introvertită, serioasă sau singuratică. Aveţi o viaţă socială restrasă şi rezervată.

Ascendent în Leu

Partenerul tău de viaţă poate fi o persoană nonconformistă, aparte. Comunicarea şi colaborarea în cuplu sunt foarte importante pentru voi. Împreună puteţi fi un cuplu foarte sociabil şi activ, având mulţi prieteni şi cunoştinţe.

Ascendent în Fecioară

Poţi avea un mariaj cu o persoană complicată sau care are un trecut ciudat. Viaţa voastră de cuplu poate fi bizară, greu de înţeles. Speranţele iniţiale pot fi nerealiste. Poţi avea două sau mai multe căsătorii


Citeşte continuarea pe eva.ro.

Comentarii Facebook