Miercuri 24 Aprilie

Horoscop 2014: Cum va evolua relaţia ta în 2014 și ce şanse ai să ţi se destrame relația

 

Horoscopul 2014 îți spune cum va evolua relația ta în anul următor. 

 

Nu se pune problema unei despărţiri pe parcursul acestui an, mai ales dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă. Ba mai mult, ai toate şansele ca aceasta să treacă la nivelul următor, să apară dorinţa de a avea copii, sau să vă faceţi planuri de căsătorie.

 

Horoscop 2014: Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

 

În acest an, dragostea ocupă un loc foarte important în viaţa ta şi faci orice pentru a îndepărta ce îţi face rău. Lupţi să fii fericită şi să ai ceea ce îţi doreşti, fapt pentru care este posibil să scapi de un partener care nu te satisface pe niciun plan.

 

Horoscop 2014: Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Vei avea parte de multe tensiuni, iar viaţa ta sentimentală va fi puţin zguduită. Trebuie să ţii în frâu situaţii pe care nu le-ai mai întâlnit până acum, cum ar fi implicarea unor alte persoane în relaţia ta. Trebuie să înveţi să te temperezi şi să nu te laşi afectată de răutăţile celor din jur. Cu răbdare, vei reuşi să îţi salvezi relaţia.

 

Horoscop 2014: Peşti (19 februarie - 20 martie)

 

Nu vor fi probleme pe plan sentimental anul acesta, iar relaţia ta este în afara oricărui pericol. Chiar dacă este linişte şi pace, asta nu înseamnă că trebuie să fii delăsătoare. Evită să intraţi în monotonie şi încearcă să îţi condimentezi viaţa sexuală.

 

Horoscop 2014: Berbec (21 martie - 20 aprilie)

 

Pentru tine, acest an nu vine cu veşti proaste. Chiar dacă mai apar probleme pe ici pe colo în relaţia ta, asta nu înseamnă că se va întâmpla ceva grav. Trebuie să fii atentă la nevoile partenerului, pentru a evita certurile dese şi inutile. În a doua jumătate a anului, nu trebuie să mai faci nimic pentru a-ţi menţine relaţia pe linia de plutire, ci să laşi lucrurile să decurgă normal.

 

Horoscop 2014: Taur (21 aprilie - 21 mai)

 

Există riscul să te desparţi de iubitul tău în acest an, din cauza lipsei de comunicare. Fie că va fi definitiv, sau doar o pauză, trebuie să fii conştientă dinainte ce presupune acest lucru. Treceţi printr-o încercare, dar orice are o rezolvare, aşa că acţionaţi şi discutaţi cu calm şi maturitate.

 

Citeşte mai mult pe eva.ro

Comentarii Facebook