Grigoraș recunoaște că putea câștiga meciul împotriva Astrei doar cu noroc


CFR Cluj a încheiat partida de sâmbătă seara, cu Astra Giurgiu, cu scorul de 0-0, fiind prima partidă fără gol după 5 meciuri jucate, iar tehnicianul Petre Grigoraș recunoaște că nu puteau înscrie decăt prin noroc, la ultma fază a lui Robert Maah.

"Față de ultimele două jocuri, nu am mai avut aceeași prospețime. S-a văzut în realizările mici pe care le-am avut. Nu cred că azi merita vreo echipă să câștige. Nu e un rezultat satisfăcător, dar am întâlnit un adversar valoros și nu am avut un tonus bun, care să ne permită să jucăm ca la Piatra Neamț. Puteam să câștigăm doar norocos această partidă, la ocazia lui Robert Maah, de pe final. Ne pare rău că nu am reușit să legăm trei victorii consecutive și sperăm să ne revenim la meciul următor.", a declarat Petre Grigoraș, după meciul CFR Cluj - Astra Giurgiu 0-0, potrivit digisport.ro.

"Aș fi vrut o echipă mai dinamică și o viteză în plus, nu neapărat mai ofensivă. Nu am făcut presingul pe care l-am vrut, poate și adversarul ne-a împiedicat.", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

Iuliu Mureșan a recunoscut si el că echipa nu a putut mai mult, însă nu le reproșează nimic jucătorilor.

"Am avut o scădere de prospețime față de cei de la Astra, dar echipei nu îi pot reproșa nimic. A jucat bine în fața unei echipe bune a campionatului, care are deja experiență în competițiile internaționale. Rezultatul a fost echitabil, după aspectul jocului. Egalul nu ne ajută, dar e un punct care se adaugă. Echipa nu a putut mai mult azi.", a spus Iuliu Mureșan, la finalul meciului CFR Cluj - Astra 0-0.

Comentarii Facebook