Miercuri 24 Aprilie

Google a anunțat cum se va numi noul Android 6.0. Cu ce noi funcții va veni



Compania Google a anunțat, la începutul lunii iunie, în cadrul conferintei Google I/O, că în aceasp toamnă va sosi noul Android 6.0 sau Android M.

Încă de la primele zvonuri legate de următoarea versiune majoră de Android, foarte mulţi s-au întrebat ce desert va mai folosi Google pentru a numele său. Răspunsul oficial a venit astăzi atât printr-o postare pe blogul companiei, cât şi printr-o nouă statuie care şi-a găsit loc în faţa sediului companiei din Mountain View. Astfel aflăm că Android M de fapt este o referinţă către Android 6.0 Marshmallow, scrie playtech.ro.

Totodată, compania a lansat și o nouă variantă Developer Preview destinată dezvoltatorilot de aplicații Android, pentru Marshmallow.

Printre funcțiile pe care le va aduce Andorid 6.0 se numără suportul pentru noul standard de plăţi wireless Android Pay și compatibilitatea oficială cu porturile USB Type-C, un sistem mult mai bine pus la punct de permisiuni pentru aplicaţii, cât şi îmbunătăţiri de performanţă la nivelul întregului sistem de operare.

Comentarii Facebook