Gigi Becali: Sergiu Nicolaescu va ajunge în IAD

 

Deputatul Gigi Becali a declarat că Sergiu Nicolaescu va ajunge în iad pentru că a ales să fie incinerat. 

 

Gigi Becali a declarat totuși că se îndoiește de faptul că Sergiu Nicolaescu a cerut să fie incinerat. ”Nu cred asta, nu este bine. Nu pot spune însă nimic de rău despre domnul Sergiu Nicolaescu, chiar dacă a greșit sau chiar dacă a lăsat acest testament, care conține o dorință satanică. Este o valoare a neamului românesc și tot ce a făcut rău trebuie șters cu buretele”, a afirmat Becali.

 

Un om care este incinerat este ca și un om care s-a sinucis. Șapte ani de zile stă în Gheena Iadului”, a mai spus liberalul.

 

Gigi Becali a spus că Sergiu Nicolaescu i-a propus să joace în filmul ”Ultimul corupt din România”. ”A vrut să joc într-un film, eu am refuzat pentru că voiam doar rolul principal. S-a rezolvat și asta, însă m-am răzgândit după ce mi-a trimis scenariul, pentru că erau acolo femei și alte lucruri cu care nu sunt de acord. Așa că i-am spus că aș accepta să joc doar într-un film religios. I-am suferat să facă un film despre Sfântul Andrei. A zis că se gândește, dar dacă a cerut să fie incinerat, nu cred că era așa de profund religios încât să facă un film despre sfinți”, a povestit Gigi Becali, conform realitatea.net.

Comentarii Facebook