Gigi Becali, "onorat" ca apare in raportul Ambasadei SUA: "Sunt super-geniu"


Gigi Becali a declarat ca este mandru ca apare intr-un raport al Ambasadei SUA in Romania, unde este descris drept unul dintre cei mai influenti romani.

"Acolo nu se mentioneaza ca eu sunt oligarh, ci ca sunt printre cei mai influenti cinci oameni din Romania. Eu nu am nicio treaba cu oligarhia. Eu nu am facut bani din politica, ci am bagat zece milioane in PNG. Nu am de ce sa fiu suparat pe raportul ambasadorului american, trebuie sa fiu si sunt onorat de aceasta postura, de a fi printre cei mai influenti romani, pentru ca toate le-am facut pe spatele meu. Am facut pe spinarea mea, pe munca mea, inseamna ca sunt super-geniu. Ma mandresc cu ce a aparut", a spus Becali, citat Mediafax.

"Am reusit si in Europa, devenind europarlamentar, dar nu toate lucrurile astea sunt importante, ci ca am adus 30 de milioane de euro, bani europeni, in Romania, fara sa indepartez niciun fel de proprietate romaneasca, si i-am bagat in circuitul romanesc, cu Steaua. Asta fara sa vand cherestea sau cine mai stie ce, ci doar din imagine", a explicat Gigi Becali.

 

Citeste si...

Wikileaks: VEZI topul oligarhilor din Romania intocmit de Ambasada SUA!

Comentarii Facebook