Gigi Becali a dat un interviu telefonic din închisoare. Cum îi spun deținuții în penitenciar?

 

Gigi Becali a acordat un interviu telefonic din închisoare și a povestit despre viața de după gratii și cum i se adresează deținuții. 

 

Becali a sunat în redacția România TV şi a purtat o discuţie cu jurnalistul Lidia Mitchievici.

 

Omul de afaceri închis la Jilava a spus că își dorește două zile de libertate pe lună, așa cum prevede legea. ”Legea scrie libertate 30 de zile pe an. M-am confirmat frumos? Am respectat toate legile voastre? Am intrat în toate programele voastre de reeducare? M-am reeducat? Atât scrie. 30 de zile pe an împărţit la 12 luni vine două zile şi ceva pe lună. Două zile, na...”, a spus Becali. El a dezvăluit că ceilalți deținuți i se adresează cu apelativul ”Împărate”.

 

Becali a mai afirmat că vrea să scrie o carte. ”La Rahova am descoperit ceva şi la Jilava am întâlnit oameni care mi-au dat alte cărţi în care am descoperit altceva. Fac sinteză acum din vreo 10-15 cărţi. Subliniez nişte lucruri şi o să tipăresc o carte cu frazele care mi-au plăcut mie cel mai mult din Sfintele Scripturi", a spus Gigi Becali.

 

Când va ieși din închisoare, Gigi Becali are ca scop ”mântuirea neamului. Nu se poate face ceva fără jertfă. Şi lacrimile sunt pentru a curăţa sufletul”.

 

El a mai spus că s-a obișnuit cu statutul de deținut și că nu suferă după gratii. ”Eu sunt deţinut, eu m-am învăţat cu puşcăria imediat. Eu am condiţii de hotel aici. Deci nu pot să mă plâng de condiţii. Se comportă cu mine exemplar. Eu sunt aici ca un prinţ”, a mărturisit Becali.

Comentarii Facebook