Gestul HALUCINANT al unui român după ce și-a prins nevasta în pat cu altul


Un bărbat de 45 de ani din Satu Mare a recurs la un gest incredibil după ce și-a găsit soția în pat cu un alt bărbat.

De supărare, vasile Petruț, tatăl a doi copii, a plecat de acasă și a ajuns, pe jos, până la București.

Am venit mai devreme acasă. Am scăpat pe la ora 15.00, cred că am făcut o oră până la bloc. Acolo am prins-o pe soţie, Ana Maria, cu altul. Am simţit că a picat cerul pe mine! L-am aruncat pe ăla afară, i-am dat o palmă peste ceafă şi un şut în fund! A ieşit scandal, au aflat vecinii, cred că ştie tot oraşul, fiindcă Satu Mare este cât un sfert dintr-un cartier bucureştean. Am decis să plec de-acasă. M-am blocat cu nervii! Fiecare reacţionează în felul lui. Sunt alţii care îşi omoară soţia şi intră la puşcărie. Eu sunt un om calm de felul meu şi am decis să plec de-acasă. Mi-am luat lumea-n cap. În Bucureşti am ajuns sâmbătă (n.r. - discuţia a avut loc pe 31 iulie, în Gara de Nord)”, a spus bărbatul pentru libertatea.ro.

Drumul de la Satu Mare la București este unul demn de romane.

Am vrut să mă sinucid. Mă omor acolo unde voi obosi, aşa m-am gândit. Nu mai conta nimic. Am vrut să plec cât mai departe de ea, deşi m-am gândit şi la copii. Am plecat de-acasă fără nici un ban, fără acte, fără telefon, doar cu hainele de pe mine. La un moment dat, am pierdut şirul zilelor şi m-am speriat. Mi-am propus să ţin data, să rămân şi eu om! Am plecat la drum, eram un fel de drogat, nu ştiam ce fac. Eram nervos, eu, care sunt un tip calm, căruia îi place să meargă la pescuit. Vă daţi seama, om liniştit, la 45 de ani, să ai parte de aşa ceva? Dacă nu aţi trăit, nu aveţi cum să vă puneţi în situaţia mea”, spune Vasile Petruț.

În timpul călătoriei acesta a dormit pe unde a apucat și a mâncat doar ce a găsit pe drum, fără să cerșească.

Câinii nu m-au muşcat niciodată. N-am cerşit, n-am furat, n-am făcut nimic rău... Când îmi era foame, mâncam ciuperci, mere şi corcoduşe. Am plecat cu 102 kilograme din Satu Mare, iar acum am vreo 80! Eu îmi doream doar să mor, să mor mai repede”, mai spune bărbatul.

Pe tot parcursul călătoriei sale, Vasile Petruț spune că a mers cu mașina de trei ori. Când a ajuns în sfârșit în București, bărbatul a stat în parcul herăstrău, und el-a întâlnit pe fostul fotbalist internațional Daniel Prodan, care l-a ajutat să treacă peste drama cu care se confrunta.

De la Azuga până la Bucureşti m-au luat nişte tineri cu maşina. Ei m-au lăsat în Militari. De acolo, am ajuns în Herăstrău, fiindcă este un loc cu umbră. M-am bărbierit folosind apa din lac şi am trăit cu ciuperci. Am găsit un loc unde să nu mă plouă, unde să nu fiu deranjat şi să nu deranjez. Asta până azi (n.r. - 31 iulie), când l-am văzut pe domnul Prodan (n.r. - Daniel Prodan, fostul mare internaţional al naţionalei României de fotbal) alergând prin Herăstrău. L-am salutat şi i-am spus că şi eu sunt din Satu Mare, că am copilărit împreună, în cartierul Micro XVI, mama dânsului locuia la 100 de metri de blocul unde s-a petrecut grozăvia cu soţia mea. Nu i-am cerut nimic domnului Prodan. După ce a terminat alergarea, s-a întors la mine şi m-a întrebat ce fac aici. I-am povestit totul. M-a luat acasă la dânsul, mi-a dat să mănânc, mi-a dat haine de schimb şi m-a pus la tren. Parcă nimic nu e întâmplător pe lumea asta”, a povestit bărbatul.

Comentarii Facebook