Gadget-ul care a spart toate recordurile! A strâns fonduri de peste 10 milioane dolari într-o singură zi VIDEO



Compania Pebble s-a lansat pe piață în urmă cu trei ani, când au lansat o campanie de strângere de fonduri pe celebra platformă Kickstarter, pentru a produce un smartwatch cu ecran e-ink și baterie cu durată de viață foarte lungă.

Aceștia au avut parte de un succes fulminant, reușind să strângă peste 10 milioane de dolari într-o perioadă de 30 zile, însă noul lor produs a spart toate recordurile.

Pebble a lansat pe 25 februarie o nouă campanie de finanțare a următoarei generații de smartwatch, Pebble Time, reușind performanța de a strânge peste 10 milioane de dolari într-o singură zi.

Până acum există deja aproximativ 47.000 de persoane care și-au comandat gadget-ul, iar campania de finanțare mai durează până în data de 28 martie.

Pebble Time este o variantă îmbunătățită a predecesorului său, care își menține totuși simplicattea ce i-a adus popularitatea încă de la început. Smartwatch-ul are un ecran e-paper color și o baterie cu o duratp de viață de 7 zile. De asemenea, acesta beneficiază și de un nou OS, denumit timeline.

Comentarii Facebook