"Fustangii": Filmul la care nu te poţi uita cu iubita lângă tine


"Les Infideles" / "Fustangii" este un film de comedie care a creat mari controverse în Franţa. Posterele Filmului au fost retrase sau cenzurate. Filmul va ajunge în această săptămână şi in România.

"Fustangii" prezintă prin intermerdiul mai multor regizori, infidelitatea masculină, dar în presa franceză filmul a fost extrem de criticat nu doar din cauza limbajului sexual şi a conţinutului, ci ami mult pentru maniera în care sunt denigrate femeile. "Nu este genul de film pe care vrei să-l vezi cu soţia sau iubita lângă tine" a scris revista Paris Match, potrivit procinema.ro
 
Jean Dujardin, regizorul şi scriitorul comediei, deţine şi un rol în filmul realizat din mai multe scurtmetraje pe tema adulterului.

Regizorii Michel Hazanavicius, Jean Dujardin, Emanuelle Bercot, Fred Cavaye, Alexandre Courtes, Eric Lartigau şi Gilles Lellouch prezintă o imagine lejeră, amuzantă şi pe alocuri deocheată a celor mai celebre obiceiuri extraconjugale.

La începutul anului, afişele filmului au fost retrase de pe străzile din Paris şi cenzurate pentru că erau considerate prea sexuale, vulgare şi jignitoare la adresa femeilor.

"Sa-ţi bati joc de tine este un mod de a face comedie. Din păcate, în Franţa acest lucru nu prea se face, preferându-se comediile de situaţie" a declarat Jean Dujardin.

Comentarii Facebook