Miercuri 24 Aprilie

"Frumoasa din pădurea adormită" există. Află AICI povestea ŞOCANTĂ a unei tinere


O mare parte din viaţă o petrecem dormind, dar o fată din Marea Britanie este "campioană" la aşa ceva, din cauza unei boli foarte rare.

Nicole Delien, 17 ani, suferă de sindromul Kleine-Levine, o boală a somnului gravă, care o face pe tânără să doarmă zilnic 18-19 ore. Anul trecut a dormit 64 de ore încontinuu, conform Pro TV.

Nicole a fost diagnostică greu, iar părinţii săi sunt foarte îngrijoraţi de problemele pe care acest sindrom le poate provoca: tulburări de alimentaţie, halucinaţii, comportament copilăresc şi perioade de hiper-sexualitate. Aceasta ia medicamente, dar acestea nu fac decât să mărească intervalul dintre crizele de somn iar perioadele de somn apar brusc fără nici un semn de avertizare. În timpul perioadelor de somn îndelungat, ea se trezeşte doar să meargă la toaletă sau să mănânce.

Boala rară poreclită şi "afecţiune Frumoasei din pădurea adormită" îi afectează de obicei pe adolescenţi. Medicii nu cunosc deocamdată cauza acestei afecţiuni, dar spun că de obicei sunt afectaţi băieţii.

Comentarii Facebook