Fotografii socante! Canibalul din Miami care si-a muscat victima de cap VIDEO

 

Un barbat in varsta de 31 de ani, l-a atacat pe un altul, muscandu-l de cap, in 26 mai 2012, in Miami.

Ronald Poppo, care nu are locuinta, a fost atacat in strada de Rudy Eugene, 31 de ani, care i-a devorat chipul. Atacul, care a fost surprins de camerele de supraveghere, a socat o lume intreaga.

O noua fotografie tulburatoare, facuta la cateva secunde dupa ce canibalul din Florida a fost impuscat mortal de politisti dupa ce acesta a mancat din fata unui om al strazii, socheaza intreaga lume. Imaginea il infatiseaza pe Rudy Eugene gol, intr-o balta de sange, alaturi de victima sa, Ronald Poppo, care a fost atacat in timp ce dormea, scrie Daily Mail.

Poppo, a carei fata este plina de sange, este dezbracat de la trunchi in jos.

Medicii de la Spitalul Jackson Memorial au declarat ca Poppo este acum "treaz si alert". O fotografie care-l infatiseaza pe barbat mergand pe holurile spitalului a fost ieri data publicitatii. Barbatul nu mai are ochiul stang, insa medicii spera sa-l salveze pe cel drept.

"Este incantat sa va transmita ca se simte bine, mananca si face terapie fizica, cu ajutorul nostru", a declarat unul din medicii care-l trateaza, Nicholas Namias.

Un politist sosit la locul incidentului l-a impuscat pe Eugene, insa acesta nu s-a oprit, fiind nevoit sa traga un al doilea foc ce i-a fost fatal agresorului.

 

 

Foto: dailymail.co.uk


Comentarii Facebook