Fotografie emoționantă cu o bunică de 93 de ani care a devenit virală

 

Irma, 93 de ani, este din orașul Noventa Vicentina și va oferi, alături de fiica ei, ajutor umanitar într-un orfelinat din Kenya.

 

Ea e bunica mea. O ”tinerică” de 93 de ani care va pleca în seara asta spre Kenya. Nu în satul turistic, ci pentru a merge într-un sat de copii, la un orfelinat. V-o arăt pentru că eu cred că toți ar trebuie să ne păstrăm întotdeauna puțină înconștiență pentru a trăi și nu doar pentru a supraviețui. Uitați-vă la ea… cine s-o mai oprească? O iubesc”.

 

Bunica Irma a rămas văduvă la vârsta de 26 de ani, cu trei copii și apoi a pierdut o fiică. ”Bunica mea a iubit întotdeauna viața și nu a fost oprită niciodată de nimic. Ea și-a dedicat viața familiei și pentru a-i ajuta pe cei din jurul ei. Pentru mine a fost întotdeauna un exemplu”, a declarat nepoata pentru presa italiană.

 

Elisa a luat-o deja pe urmele bunicii, ajutând refugiații sirieni în Grecia pe parcursul ultimilor doi ani.

 

Nu mi-am imaginat că va avea atâta popularitate” – declară Elisa pentru La Repubblica – ”Mama mi-a trimis fotografiile de la aeroport și când am văzut-o pe bunica mea, cu valiza ei roșie am fost atât de mândră că am scris postul”.

 

Este un cuplu din Vicenza, soț și soție” – spune Elisa – ”care merg în Kenya o lună pe an, se ocupă de copii și fac lucrări de întreținere într-un orfelinat fondat de un misionar vicentin. Bunica mea i-a cunoscut și îi ajută cât de mult poate, dar anul acesta a decis că donațiile nu sunt suficiente, dorea să fie mult mai utilă și i-a spus mamei mele: ‘Să mergem în Kenya! M-aș bucura să vă însoțesc.’ Până la urmă au plecat amândouă: fiica și-a însoțit mama. Sunt incredibie. Și vor rămâne acolo timp de trei săptămâni”. ”Sau poate că bunica mea decide în cele din urmă să rămână în Kenya și nu se mai întoarce, este posibil, cunoscând inima ei mare și cât e de energică”, a mai spus nepoata femii.

Comentarii Facebook