Sambata 28 Ianuarie

Fotografia care a scandalizat internauții din SUA. Ce a postat o mămică FOTOO fotografie publicată pe rețeaua de socializare Facebook de către o femeie din SUA a stârnit numeroase controverse în rândul internauților.

Jaton Justsilly Jaibabi a postat o fotografie cu cei doi copii ai săi, gemeni, în care aceştia apar legaţi la mâini şi cu bandă izolantă lipită la gură, iar în dreptul imaginii, femeia a scris un mesaj şocant: "Copii de vânzare, reducere 45% pentru că sunt răi", potrivit The Sun.

Imaginea i-a revoltat pe internauţi, iar Poliţia s-a autosesizat în acest caz pentru a o identifica pe americancă.

Utilizatorii Facebook au postat numeroase comentarii în care o blamează pe aceasta pentru gestul făcut, însă rudele i-au luat apărarea.

"Chiar nu îmi pasă deloc de părerile voastre. Familiile şi prietenii noştri ştiu cât de mult ne iubim copii şi e nebunie că cineva care nu ne cunoaşte îşi permite să judece totul pe baza unui singur eveniment", a spus Derion, vărul femeii.

"Practic, nu a fost decât o glumă de moment, iar oamenii imediat s-au inflamat. (...) Copii sunt în siguranţă, nu au păţit nimic, sunt iubiţi, iar asta e tot", a adăugat el.

Între timp, americanca şi-a şters contul de pe reţeaua de socializare, dar Poliţia continuă cercetările.

 

Comentarii Facebook