Vineri 27 Noiembrie

Fosta soţie a lui Dan Condrea: A fost cu siguranță ofiţer SIE. Îl filau SIE și CIA

 

Fosta soţie a lui Dan Condrea a declarat joi dimineaţă că fostul ei soț a fost cu siguranță ofiţer SIE și era filat de SIE și CIA.

 

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a mers joi la Tribunalul Bucureşti pentru un termen într-un proces de custodie a copilului pe care îl are cu fostul patron Hexi Pharma. Femeia a declarat la ieşirea din sediul instanţei că a depus pe masa judecătorilor mai multe documente din care, spune ea, reiese că Dan Condrea a fost filat, scrie Mediafax.ro.

 

”Alexandru Condrea a fost filat în permanenţă cum şi eu am fost filată. A fost ofiţer SIE, a fost filat în permanenţă”, a spus Laura Georgescu.

 

”Este o poză de la cununia civilă, anul 1999. În această poză apare colonelul Iancu Damian, Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un Sfert. Aţi dat în presă un comunicat SRI că nu a existat filaj. Eu am prezentat în faţa instanţei de judecată probele de filaj”, a adăugat fosta soţie a lui Condrea.

 

Ea a fost întrebată dacă este sigură că a fost filată în prezent și a răspuns: ”întrebaţi-l pe domnul Cristian George Maior, dispozitivele lor sunt superioare celor ale lui Coldea. Nu avea cum să nu-l fileze. Doar în ultimele două luni, de când cu aceea lege, nu au mai putut să-l fileze”.

 

Ea a spus că ar fi luat documentele privind activitatea Hexi Pharma dintr-un apartament al lui Dan Condrea, când acesta era plecat din ţară. Aceleaşi acte le-ar fi depus la un denunţ formulat în septembrie 2015 şi le-ar fi înmânat şi jurnalistului Cătălin Tolontan.

.

Comentarii Facebook