Calinescu, exclus din PNL pentru ca nu si-a platit cotizatia

Actorul Florin Calinescu a fost exclus, luni seara, din Partidul National Liberal, in urma sedintei Biroului organizatiei municipale Pitesti, pentru ca nu si-a platit cotizatia in ultimii ani, dar si pentru ca a fost "rau de gura".

Presedintele PNL Pitesti, Marius Postelnicescu, a declarat ca Florin Calinescu a fost exclus din partid pentru ca a avut un caracter nepotrivit pentru un membru PNL, i-a atacat pe Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu, dar mai ales pentru ca "nu si-a platit cotizatia de cand este inscris in partid, adica din octombrie 2008".

Postelnicescu a mai spus ca daca "nu platesti cotizatia timp de sase luni, risti sa fii exclus, iar dansul nu a platit din octombrie 2008. Dar nu e numai asta. Nu-mi raspunde la telefon, prin vara imi raspundea, dar acum nu doreste sa mai stea de vorba cu noi, iar declaratiile din ultimul timp la adresa liderilor nostri Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu il fac incompatibil cu calitatea de membru al partidului".

Calinescu sustine ca liberalii din Pitesti vor sa il dea afara pe usa din spate pentru ca l-a sprijinit pe Traian Basescu in campania electorala si l-a criticat pe Crin Antonescu. "L-am sprijinit pe Traian Basescu in calitate de membru al societatii civile, nu ca politician. Cu liberalii nu ma inteleg pentru ca nici ei nu s-au purtat frumos cu mine dupa alegerile dsin 2008. Pe Antonescu, Tariceanu si Olteanu ii critic pentru ca sunt lipsiti de cuvant si de onoare fata de mine", a mai spus actorul.

Comentarii Facebook