Facebook introduce o nouă schimbare la aplicația pentru mobil. Ce se întâmplă cu fotografiile din telefonul tău



Facebook testează o nouă funcție, numită ”Photo Magic” care analizează toate fotografiile din telefonul mobil, chiar și cele care nu ajung pe site.

Potrivit celor de la BuzFeed, "Photo Magic" va scana galeria foto a telefonului dupa poze cu prietenii tai. Photo Magic va trimite apoi o notificare si iti va da otpiunea de a le trimite poza prin Facebook Messenger.

Aproximativ 9.5 miliarde de fotografii au fost trimise via Facebook Messenger numai luna trecuta iar Photo Magic este modul prin care Facebook vrea sa faca distribuirea pozelor catre prietenii tai mai usoara, scrie yoda.ro.

Pentru acest lucru, aplicatia de Facebook Messenger va cere permisiunea sa caute in galeria foto poze ce nu au fost urcate pe site si vor folosi tehnologia de recunoastere faciala pentru a-i identifica pe prietenii tai de pe Facebook. In momentul in care se va descoperi o pereche, va trimite notificare, iar utilizatorul va putea trimite poza direct din ecranul de notificare, fara sa mai deschidă aplicatia de Facebook sau pe cea de Messenger.

Comentarii Facebook