Facebook face o nouă schimbare la secțiunea de comment


Rețeaua de socializare creată de Mark Zuckerberg se află într-o continuă schimbare în ultimul timp. După ce au schimbat înfățișarea timeline-ului și au adăugat noi funcții, Facebook va mai primi incă un buton, menit să ajute la o mai bună organizare a comentariilor postărilor.

Deşi banal pentru orice client email, butonul Reply nu exista până acum în listele de comentarii Facebook. Fără o astfel de opţiune, singura modalitate de a răspunde comentariilor lăsate de un utilizator anume era să adăugăm mesajul nostru în capătul listei, chiar dacă între timp alte persoane au lăsat comentarii înaintea noastră.

 



Cu opţiunea Reply putem ataşa răspunsuri pentru fiecare comentariu în parte, grupate în fire de conversaţie separate mult mai uşor de urmărit. Facebook sortează firele de discuţii în funcţie de importanţă, astfel încât cele mai active şi populare comentarii să rămână deasupra postărilor nou adăugate în listă, scrie Go4it.ro.

Reprezentanții Facebook susțin că acest nou buton este foarte util pentru paginile cu flux mare de vizitatori, precum cele dedicate vedetelor sau publicității.

Comentarii Facebook