Miercuri 24 Aprilie

Exerciţiile care te fac să arăţi perfect în costumul de baie


Există o serie de exerciţii care te ajută să arzi caloriile şi să-ţi tonifici fesele, pentru ca atunci când îmbraci costumul de baie preferat să ao o siluetă de invidiat, scrie sfatulparintilor.


1. Ridicări în spate - Aşează-te pe podea, sprijinită în mâini şi cu genunchii îndoiţi. Ridică fiecare picior în aer (la un unghi de 45 de grade faţă de podea) şi menţine poziţia 90 de secunde. Repetă de 3 ori pentru fiecare picior.

2. Fandări în lateral - Aceste exerciţii tonifică muşchii laterali ai fundului. Renunţă la fandările în faţă şi spate, sunt mai puţin eficace decât fandările pe lateral. Repetă de 10 ori şi apoi schimbă piciorul.

3: Hidrantul - Acest exerciţiu vizează fesierii şi şoldurile. Aşază-te pe podea, sprijinită în mâini şi cu genunchii îndoiţi, ca la primul exerciţiu. Însă, în loc să ridici piciorul în spate, îl ridici pe laterală, păstrând genunchii îndoiţi la 90 de grade (pentru a-ţi fi mai uşor, imaginează-ţi un câine uşurându-se pe hidrant; de aici vine şi denumirea). Ţine ridicat timp de 90 de secunde, apoi schimbă piciorul. Repetă de trei ori.

 

Vezi mai multe pe sfatulparintilor.ro

Comentarii Facebook