Duminica 28 Aprilie

Emil Boc si-a depus candidatura pentru un nou mandat in fruntea PDL. Vezi ce a declarat!

Emil Boc a declarat la depunerea candidaturii ca obiectivele sale sunt mentinerea PDL la guvernare si castigarea alegerilor locale si parlamentare din 2012.

 

"Am depus candidatura pentru un nou mandat de presedinte PDL. Imi anunt aceasta candidatura aici, pe treptele din sediul Modrogan 1 al PDL, de unde, practic, in ultimul mandat, am anuntat toate victoriile PDL, ca un semn de continuitate a ceea ce va insemna viitorul mandat de presedinte al PDL, daca partidul imi va acorda aceasta incredere", a declarat Emil Boc, potrivit realitatea.net.

 

El a declarat ca isi doreste ca, impreuna cu partidul, sa duca Romania pe crestere economica. "Candidez cu doua obiective foarte clare: primul este mentinerea PDL la guvernare si, cel de-al doilea, castigarea alegerilor locale si parlamentate din 2012 si, in consecinta, continuarea guvernarii", a mai spus Emil Boc.

 

El le-a urat succes si contracandidatilor sai. Conventiei Nationala la care va fi aleasa noua conducere a partidului va avea loc in 14 mai.

Comentarii Facebook