Miercuri 6 Iulie

Emil Boc a pastrat in ultimii doi ani doar cadourile primite de la Berlusconi si de la Papa Benedict al XVI-lea. Vezi ce a primit!

Premierul Emil Boc a primit in 2009 si 2010 cateva zeci de cadouri din partea oficialilor straini, dar numai doua au fost pastrate. Este vorba de cadourile primite le la Bercusconi si de la Papa.

 

Potrivit Mediafax, Emil Boc a primit din partea premierului italian o cravata, iar din partea Papei Benedict al XVI-lea un stilou. Aceste cadouri au fost primite in 2009 si au fost pastrate de premierul Emil Boc.

 

Seful Guvernului a mai primit un borangic brodat, in valoare de 100 de euro, de la presedintele Serbiei, o ramura de maslin argintata, evaluata la 80 de euro, de la presedintele Camerei Reprezentantilor a Republicii Cipru, un vas de ceramica, de 200 de euro, de la printul Charles al Marii Britanii.

 

In 2010, cel mai scump cadou primit de premier a fost un serviciu de cafea de portelan, evaluat la 200 de euro, din partea presedintelui Ungariei, iar cele mai ieftine un portelan "Leul Bavariei" de la premierul Landului Bavaria si o placheta argintata din partea primarului Romei, ambele in valoare de 50 de euro, se arata intr-un document emis de Guvern la solicitarea Mediafax.

Comentarii Facebook