Elena Udrea se plânge că ”totul este foarte scump în Costa Rica”. Mâncarea e de 3-4 ori mai scumpă

 

Elena Udrea susține că traiul în Costa Rica este unul extrem de scump și că mâncarea este de 3-4 ori ori mai scumpă ca în ţara noastră.

 

Pot fi sunată pe whatsapp pentru că aici telefonul costă foarte mult. Aici, lucrurile sunt foarte scumpe, cine îşi imaginează că Costa Rica este o ţară de mâna a treia trebuie să ştie că nu îţi poţi permite în Costa Rica ce-ţi poţi permite în România. Aici este foarte greu să îţi cumperi o casă sau o maşină. Mâncarea în magazine este de 3-4 ori mai scumpă decât în România. Totul este foarte scump, iar convorbirile telefonice sunt şi mai scumpe”, a declarat Elena Udrea, luni seară, la România Tv.

 

Fostul ministru susține că are o recomandare de la medic de a sta departe de orice sursă de stres, astfel că a ales să petreacă timp în Costa Rica.

 

Elena Udrea a mai spus că se întâlnește cât poate de des cu Alina Bica, fosta şefă DIICOT. Cele două discută probleme juridice, legate de dosarele răsunătoare din România. ”Am văzut că domnul Orban a fost achitat. El care avea acuzaţie pentru că ceruse bani în campania electorală, înţeleg că erau şi ceva înregistrări acolo, a fost achitat, ceea ce mie îmi dă mari speranţe că în două dosare în care am fost acuzată pentru bani la partid, în campanie, şi nu în campania mea, şi eu voi fi achitată. Este un caz care îmi dă mari speranţe”, a mai spus Elena Udrea.

 

Fostul ministru a reiterat ideea potrivit căreia are de gând să revină în ţară.

Comentarii Facebook