Elena Băsescu în straie populare la nunta ei

 

Noua modă printre vedetele autohtone atunci când vine vorba de alegerea rochiei de mireasă este inspiraţia tradiţională românească. După Elena Lasconi, acum o altă Elena, Băsescu, vrea rochie de mireasă cu elemente din portul popular autohton.

 

Pregătirile pentru cel mai aşteptat eveniment monden al anului, nunta mezinei lui Traian Băsescu, Eba, cu Bogdan Ionescu, zis Syda, intră în linie dreaptă. Aranjamentele sunt în toi, mai ales că până în toamnă, atunci când e programată nunta, nu mai e mult. Surse apropiate viitoarei mirese susţin că aceasta vrea să poarte o rochie ce va conţine elemente specifice portului tradiţional românesc. Asta după ce nu mai departe de acum două săptămâni, Elena Lasconi de la Acasă TV s-a măritat într- o rochie cu motive româneşti, scrie libertatea.ro

 

Vedeta de televiziune a purtat o creaţie a unui designer român, care a aplicat mai multe motive româneşti specifice iei şi fotei, precum şi o coroniţă pe cap, împletită din flori şi spice de grâu. Acum se pare că şi Elena Băsescu va adopta acelaşi trend la nunta sa. “Elena îşi caută un creator de modă din România care să-i stilizeze rochia cu motive din costumul popular autohton. Vrea să fie ceva deosebit, dar nu extravagant, ci simplu”, au declarat pentru Libertatea surse din anturajul Elenei Băsescu. Rămâne de văzut dacă mezina familiei Băsescu va alege ca şi pe cap să poarte o podoabă pur românească sau va prefera un obiect vestimentar cu influenţe occidentale.

Comentarii Facebook