El e adevăratul Popeye? Un culturist are bicepși de 79 de cm - FOTO

 

Un tânăr de 24 de ani din Egipt a fost declarat bărbatul cu cei mai mari bicepși din lume, având o circumferință de 78,74 de cm.

 

Bărbatul face de 10 ani sport în salile de fitness, chiar și de două ori pe zi, câte trei ore. Bicepșii lui vor fi incluși în Cartea Recordurilor în 2013.  

 

Moustafa, cunoscut și sub numele ”Big Mo”, lucrează la o stație de benzină din SUA, unde locuiește împreună cu întreaga familie. El mănâncă zilnic cât trei - patru persoane: un kilogram şi jumătate de pui, jumătate de kilogram de peşte, patru pahare de migdale, 8 litri de apă, carbohidraţi şi 3 litri de proteine cu lapte, conform Daily Mail

 

Moustafa este acuzat că folosește steroizi. Syntholul este una dintre cele mai controversate substante folosite în culturism, fiind un agent injectabil de mărire locală a muschiului; poate produce rezultate mari imediat, dar aceste rezultate sunt 100% artificiale. Asta înseamnă că produsul este pur cosmetic. Nu aduce creșterea forței sau a altor capacități motorii, iar creșterile observate nu vor fii mușchi. Cea mai potrivita comparatie ar fii ca Syntholul este o operatie estetică făcută acasă, scrie steroizi.ro.

Comentarii Facebook