Efect NEAȘTEPTAT în urma scandalului cauzat de melodia ”Despre Smerenie” de la Taxi. Ce a anunțat BOR


Trupa Taxi a lansat recent o melodie despre Catedrala Mântuirii Neamului, intitulată ”Despre smerenie”, iar aceasta a stârnit un val de controverse în rândul ascultătorilor.

Deși unii consideră melodia ca fiind un manifest îndreptățit împotriva construirii catedralei uriașe din capitală, unii o blamează.

De asemenea, solistul trupei, Dan Teodorescu, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în urma iscării scandalului, în care precizează că nu este vorba despre un manifest și că nu se opune costruirii catedralei.

Reprezenanții Bisericii Ortodoxe Române au anunțat, totuși, că în ultimele zile au crescut substanțial donațiile pentru construirea Catedralei Mântuirii Nemului Românesc.

În ultimele zile au crescut foarte mult donaţiile oferite de site - 15 mii de lei pe zi. Au crescut donaţiile pentru proiect în urma difuzării acestui clip. În orice caz de foarte multe ori au crescut donaţiile în ultimele zile. Cred că respingerea unui asemnea proiect de importanță naţională se datorează unei insuficiente cunoaşteri a conținutului acestui proiect. Cred şi eu in această ideea - o intâlnire cu nişte oameni care s-au implicat la modul sincer în acest videoclip.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, pentru Digi24.

Comentarii Facebook