Educatoarea MILIONAR.Vezi cum a reușit să câștige atâția bani



Deanna Jump este educatoare de grădiniţă, iar veniturile sale nu sunt mai mari de 30.000 de dolari pe an, însă aceasta a găsit o soluție care i-a schimbat viața.

Educatoarea a reușit să câștige peste 1 milion de dolari prin intermediul site-ului teacherspayteachers.com, piața virtuală în care profesorii pot cumpăra planuri de lecții de la alți profesori.

Jump a devenit primul profesor care a strâns o asemenea sumă din vânzarea planurilor de lecții, care se concentrează asupra educației în grădinițe.

”Să predau este un hobby de-al meu. Am câştigat mult pe TPT, evident. Nu mai sunt obligată să predau, însă aceasta este pasiunea mea. Nu îmi pot imagina viaţa fără să predau", a spus educatoarea.

Potrivit fondatorului TPT, Paul Edelman, websiteul are momentan 15.000 de utilizatori care îşi încarcă planurile de lecţii, dintre care 10.000 le şi vând. Doi utilizatori au vândut materiale care valorează peste 300.000 de dolari şi peste 20 au vândut materiale de peste 100.000 de dolari prin intermediul websiteului, informează Realitatea.net.

Comentarii Facebook