E EXEMPLU pentru toți acum! A slăbit ENORM și are un corp de invidiat. Care e SECRETUL - FOTO

 

Un adolescent s-a săturat să fie marginalizat pentru aspectul său fizic și a trecut la slăbit. Acum, are 25 de kilograme mai puțin și participă la concursuri de fitness.

 

Liam Finney, din Lancashire, Marea Britanie, cantarea mai bine de 100 de kilograme la varsta de 16 ani. ”Cand am mai crescut si am realizat ce mancam si ca nu faceam deloc sport, m-am uitat la mine si mi-am spus ca am nevoie de o schimbare. Stiam ca, altfel,voi ajunge ca oamenii aceia obezi, care nu pot avea grija de ei. Nu am vrut asta si am decis sa ma schimb”, a spus el.

 

Timp de patru luni a mai mâncat fast-food numai de ziua lui și de Crăciun. Regimul zilnic obisnuit a fost unul dur, de doar 1000 de calorii pe zi, plus antrenamet zilnic la sală. Dimineața începea cu o oră de exercitii cardio pe bicicleta, iar după serviciu 30 de minute de alergat pe bandă și o ora de ridicat greutati.

 

După cină, Liam mai făcea o oră de exercitii pe bicicleta.

 

 

Antrenorii de fitness susțin că acest timp de antrenament pe termen lung este criminal, mai ales lipsa alimentației. Pe termen scurt, însă, poate face minuni în pierderea greutății, așa cum a făcut și pentru Liam Finney.

Comentarii Facebook