Carmen Dan NU a vrut să spună dacă a discutat cu Viorica Dăncilă în ziua protestelor violente

 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, nu a vrut să spună dacă a discutat în ziua mitingului diasporei cu premierul Viorica Dăncilă.

 

Carmen Dan a fost întrebată, în Comisia pentru apărare a Camerei Deputaţilor, unde a discutat cu parlamentarii, timp de peste două ore, dacă în ziua respectivă a discutat cu premierul Viorica Dăncilă, dar a refuzat să răspundă, motivând că va oferi detalii numai în spatele ușilor închise. Preşedintele forului legislativ Dorel Căprar a anunţat că unele răspunsuri se încadrează la informaţii clasificate şi numai persoanele care deţin certificate ORNISS pot rămâne în sala de şedinţă, scrie Mediafax.

 

La finalul şedinţei, întrebată de presă dacă a avut vreo comunicare cu premierul sau cu conducerea PSD despre evenimentele violente din Piaţa Victoriei, din 10 august, Carmen Dan a refuzat să răspundă, adăugând că: ”am răspuns la aceasta întrebare în cadrul Comisiei”.

 

Vicepreşedintele Comisiei pentru apărare, Ovidiu Raeţchi, a precizat la final că ministrul de Interne a spus numai că nu a vorbit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dar nu a spus nimic despre vreo discuţie cu premierul Viorica Dăncilă.

Comentarii Facebook