Dieta de 3 zile care promite rezultate neașteptate


O dieta scurta ca timp promite rezultate surprinzator de bune in doar trei zile. Chiar asa se si numeste: dieta de trei zile!

Tinand dieta de trei zile poti scadea in greutate, iti poti detoxifia organismul, scadea colesterolul din sange, toate acestea fara a te simti sleit de energie. Se poate asa ceva? Specialistii site-ului WebMD sustin ca da: dieta de trei zile chiar functioneaza.

Aceasta presupune urmarea unui regim alimentar foarte strict in cele trei zile. Daca vrei sa continui sa slabesti si dupa cele trei zile de regim, trebuie sa mananci cantitativ putin o data la patru sau la cinci ore.

Ce presupune dieta de trei zile

Aceasta cura de slabire este foarte stricta in ceea ce priveste portiile si alimentele permise pe parcursul celor trei zile de dieta. Combinatia specifica de anumite alimente creeaza o reactie unica in metabolism care reuseste sa arda grasimile cu o mai mare eficienta.

In primul rand, trebuie sa bei apa in mod obligatoriu. Cat mai mult cu atat mai bine. Orice bautura care are calorii este total interzisa.

Grasimile trebuie sa compuna intre 20-30% din aportul caloric pe cele 3 zile de dieta.

Proteinele trebuie sa reprezinte intre 10 si 35% din aportul caloric.

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook