Dieta cu țelină: Cum slăbești rapid și sănătos



Țelina este considerat unul dintre alimentele-minune ale zilelor noastre, datorită proprierăților sale benefice sănătății organismului.

Dieta cu suc de țelină este o metodă rapidă și sănătoasă de a slăbi, care te ajută să dai jos kilogramele în plus într-o săptămână, dar și să îți detozifiezi organismul.

Cum prepari sucul de telina

De la telina poti folosi atat radacina, cat si frunzele, pentru a prepara un suc delicios, plin de vitamine, minerale, antioxidanti si substante nutritive. Este bine sa stii ca radacina ar trebui folosita cu tot cu coaja, intrucat in invelisul exterior exista o concentratie mare de substante benefice pentru organism. Spala bine telina si esti gata sa slabesti rapid si sanatos.

Sucul de telina este si un excelent detoxifiant, dar in principiu depinde de tine cu ce alte ingrediente il combini pentru a obtine gustul care iti incanta papilele gustative. Noi iti propunem urmatoarea reteta, care iti furnizeaza foarte putine calorii, dar foarte multe vitamine si minerale.


Ingrediente pentru sucul de telina

- 1 telina medie
- 1 castravete mediu
- jumatate de ardei gras rosu
- 1 rosie maricica
- o legatura de patrunjel
- jumatate de lamaie fara coaja
- jumatate de mar

Strecoara toate ingredientele si consuma sucul la scurt timp dupa ce il prepari. Daca il tii la rece, il poti consuma in 6 ore.

Citește mai multe pe ele.ro

Comentarii Facebook