Duminica 29 Mai

Deputatul care a spus că nu ar ezita să folosească mitraliera împotriva protestatarilor, pus sub acuzare de ParchetDeputatul Cătălin Rădulescu, devenit cunoscut și sub numele de deputatul ”Mitralieră”, a fost pus sub acuzare de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în urma anchetei desfășurate după declarațiile controversate făcute în luna martie.

Procurorii s-au autosesizat în acest caz după ce, în luna martie, Cătălin Rădulescu a declarat că nu ar ezita să folosească din nou arma de la Revoluție, o mitralieră AKM, potrivit realitatea.net.

Afirmațiile acestuia au fost făcute în contextul protestelor masive care aveau loc în acea perioadă în marile orațe din țară și în Piața Victoriei, față de Ordonanța de Urgență 13.

Rădulescu a fost pus, astfel, sub acuzare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, faptă ce îi poate aduce până la 5 ani de închisoare.

Conform Parchetului General, în urma perchezițiilor efectuate la locuința deputatului, procurorii au descoperit, pe lângă cele pentru care deținea documente legale, și arme deținute ilegal.

Comentarii Facebook