De ce plâng vedetele la TV. Vezi ce zice un psiholog despre asta


Tot mai multe vedete au ajuns să verse lacrimi pe micul ecran în ultimul timp, plânsul la TV devening un trend.

Fie din dragoste, fie pentru că sunt judecate de alţi oameni, vedetele TV au început să-şi verse lacrimile prin emisiuni ceea ce face ca audienţele să crească în mod uimitor.

Psihologul vedetelor, Ilie Marinescu, a analizat comportamentul vedetelor care plâng la TV şi a discutat desprea implicarea psihologică pe care o au aceste momente.

"Nu este neapărat o strategie. Aceste vedete au o tensiune internă, o încărcatură emoţională foarte mare, datorită multor acumulări din emisiunile pe care le fac, din viaţa care este întotdeauna expusă în lumina reflectoarelor. Sunt momente de răbufnirie, momente de refulare a propriilor trăiri pe care, uneori, nu şi le mai controlează chiar dacă sunt în faţa camerelor de luat vederi. Trebuie făcută o distincţie între oamenii care vor cu adevărat să-şi expună viaţa în public şi persoanele care nu pot să-şi mai controleze emoţiile. Sigur, unele chiar preferă să fie admirate, să confirme în faţa publicului relaţiia lor pe care o consideră solidă şi, la un moment dat, se prăbuşeşte din diverse motive. Ei vor să primească o confirmare din partea publicului a faptului că şi ei sunt oameni, şi ei iubesc. Când relaţia, viaţa lor se află în cumpănă, parcă cer o mână de ajutor de la telespectatori", a spus Ilie Marinescu, potrivit libertatea.ro


Comentarii Facebook