De ce a picat Facebook, luni seara. Oamenii nu și-au putut accesa conturile

 

UPDATE 1:

 

Facebook şi-a revenit in jurul orei 22.55. Acțiunile companiei au scăzut cu aproape 4% la 89,25 dolari în tranzacționarea de după-amiază.     

 

Harta Facebook pe Downdetector.com, care monitorizează întreruperile, arăta o pană majoră în mai multe părți din America de Nord.

 

Aplicația mobilă a rețelei sociale părea să fi picat de asemenea, notează agenția Reuters.

 

--------------------- 

UPDATE

 

Facebook și-a revenit în jurul orei 22.50, dar la scurt timp a căzut din nou.

 

---------------------- 

Reţeaua de socializare Facebook a picat, luni seara, iar utilizatorii nu și-au putut accesa conturile. 

 

Defecţiunea a apărut în jurul orei 22:00, ora României.

 

Facebook a mai căzut de două ori în luna septembrie, în datele de 17 și 24, iar mulți specialiști ridică semne de întrebare, pentru că Facebook și Google ar trebui să fie site uri care nu cad niciodată. 

 

Oficialii Facebook au confirmat că au o problemă: ”O problemă Facebook face ca Facebook Graph API să fie temporar indisponibilă. Încercăm să identificăm problema și lucrăm alături de specialiștii nostri. Vom reveni cu update la problemă”.

 

Joia trecută, în 24 septembrie, reţeaua de socializare Facebook nu a putut fi accesată circa 20 de minute, probleme fiind similare în multe țări.

 

Mesajul primit de utilizatorii a fost: ”Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can (Ne pare rău, ceva este în neregulă. Lucrăm la repararea problemelor cât mai repede posibil)", potrivit cnbc.com.

 

Reprezentanţii Facebook nu au spus atunci care este problema.

Comentarii Facebook