Darius Vâlcov, premierul din umbră: Nu avem autostrăzi pentru că nu a vrut Occidentul

 

Consilierul ministerial Darius Vâlcov, supranumit și ”premierul din umbră”, susține că România nu are autostrăzi pentru că nu vrea Occidentul.

 

Vâlcov a fost invitat la Antena 3 și a vorbit despre conspirații mondiale, care vizează România.

 

Sunt foarte multe ţări care nu s-ar bucura ca România să fie plină de autostrăzi astăzi. Cred că partea din est a Europei are un interes comun, partea din vest are un interes opus”, a spus Vâlcov.

 

Despre protestatarii ”rezist a spus că reprezintă ”un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”.

 

Vâlcov susține că România e firma miliardarului american George Soros, pe care o controlează prin ”omul său" Dacian Cioloș.

 

Ati văzut cu Facebook... ce interese ar avea Facebook să îl acuze pe Soros că a vrut să scadă valoarea acțiunilor? Soros joacă pe acțiuni, el vede România ca pe o firmă. Cioloș e omul lui Soros, sunt sigur. Să mă dea în judecată”, a spus Valcov.

 

El a comentat și faptul că este numit eminența cenușie din umbră, cel care conduce Guvernul: ”Sunt extrem de onorante, parțial adevărate, Guvernul este condus de doamna premier și eu sunt consilierul său. Sunt unul dintre cei care au ajutat la realizarea programului de guvernare. Sfaturile mele sunt în zona exclusiv economico-socială. Nu eu conduc Guvernul”.

 

Sfarturile le acceptă pe toate, dacă le pune în aplicare. O parte nu. Nu vreau să vă dau exemplu de sfat care nu s-a aplicat. De care s-a aplicat? Contul juniorului. Am contribuit la el”, a mai spus Vâlcov.

Comentarii Facebook