Cum să scapi de cea mai enervantă funcție a Facebook-ului. Aplicațiile care te ajută să eviți problematicul ”seen” în chat


Introducerea funcției de ”seen” la mesajele transmise pe chat-ul rețelei de socializare Facebook a stârnit valuri de nemulțumiri în rândul utilizatorilor săi, care nu își doreau ca interlocutorul lor să vadă atunci când aceștia le-au citit mesajele.

Totuși, există câteva soluții care te ajută să scapi de această problemă.

Pe desktop poti sa adaugi extensia Facebook Unseen pe Chrome. Practic, sterge linia de cod atunci cand esti pe Facebook care produce mesajul 'seen', scrie yoda.ro.

De asemenea, pentru mobil poti sa descarci Unread din magazinul de aplicatii. Probabil folosesti Facebook-ul mai mult de pe telefon astfel ca aceasta aplicatie te va ajuta. Singura problema - nu poti sa raspunzi la mesaje, doar sa le verifici.

În viitor, Facebook ar putea urma modelul WhatsApp, care îți permite să setezi aplicația astfel încât să nu îi arate interlocutorului când ai citit mesajul. Setarea WhatsApp este disponibilă, totuși, doar pentru utilizatorii Android.

Comentarii Facebook