Vineri 21 Ianuarie

Cum poți discuta cu prietenii de pe Facebook, fără să mai intri pe Facebook. Vezi ce decizie a luat companiaDupă ce aplicația Messenger de la Facebook a devenit atât de populară, conducerea rețelei sociale a decis să ofere posibilitatea de a discuta cu prietenii, fără să mai intri pe Facebook.

Indiferent dacă aveţi sau nu o voinţă de fier, este inevitabil să nu fiţi distraşi în momentul în care deschideţi o pagină de Facebook. Tentaţia de a da un pic de scroll pentru a vedea ce se ascunde câţiva centimetri mai jos este incomensurabilă. Partea bună este însă că, de acum înainte, dacă vreţi doar să vă conversaţi cu prietenii, puteţi evita website-ul Facebook.com. Astfel, nu mai aveţi treabă cu newsfeed-ul, cu pozele din vacanţă ale prietenilor, invitaţii la jocuri sau postări de meme-uri. Chiar şi dacă sunteţi în faţa unui computer, nu doar pe Messenger pe iPhone, Android sau Windows Phone, vă puteţi axa doar pe conversaţii, scrie playtech.ro.

Cu toate că au mai existat zvonuri în această privință, Mark Zuckerberg a făcut surpriza de a anunța pagina web messenger.com.

Aceasta nu are o interfață complexă, ea fiind mai mult o extensie a variantei de messenger de pe iPad sau tabletă.

Comentarii Facebook