Cum îți dai seama că ești înșelată


Te-ai obisnuit cu scandalurile care tin primele pagini din revistele de scandal? Ei bine, nu doar starurile o iau razna, cu totii suntem supusi greselii.

Unii dintre noi rezistam mai bine tentatiilor, altii nu. Multi sunt si cei care aleg calea cea mai usoara si isi inseala partenerul de o viata. In cele ce urmeaza, te vom ajuta cu cateva sugestii, semne pe care trebuie sa le iei in considerare daca vrei sa testezi fidelitatea sau infidelitatea partenerului.

1. Isi protejeaza gadgeturile in mod obsesiv.

Unii barbati au tendinta de a-si proteja excesiv gadgeturile, incepand cu telefoanele si incheind cu laptopurile. In cazul in care insa partenerul tau nu o facea dar incepe brusc sa fie din ce in ce mai protectiv cu listele sale de prieteni virtuali, agenda de telefoane sau casuta de mail, acesta ar putea fi un semn ca are ceva de ascuns deci, ca te inseala. Pune-ti un mare semn de intrebare daca in trecut iti dadea linistit parolele iar acum si le-a schimbat si le pastreaza in secret.

2. Mareste frecventa vizitelor la sala de sport.

Orice barbat sau femeie, atunci cand se afla intr-o relatie stabila, chiar daca isi mentine forma fizica prin exercitii regulate se confrunta cu o siguranta care ii permite sa le rareasca la maximum. Barbatii care se afla intr-o noua relatie sau in cautarea uneia, vor mari frecventa cu care merg la sala de forta, incercand sa se mentina in forma maxima pentru noua lor cucerire.

3. Miroase diferit.

Daca atunci cand se intoarce acasa miroase altfel decat dimineata si nu este vorba despre mirosul sapunului de la servici sau de la sala de sport, motivul poate fi faptul ca tocmai si-a facut un dus acasa la amanta.


Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook