Cum își apără patronul BGS angajații care i-au bătut pe suporterii lui ”U” și Dinamo



Patronul firmei de securitate BGS, care s-a ocupat de pază la meciul dintre România și Ungaria, a vorbit la Dolce Sport despre incidentele cu suporterii.

Acesta recunoaște că agenții de pază ”nu au fost sfinți”, dar spune că îi înțelege pe deplin, precizând că ”au îndurat zeci de scuipați și înjurături”.

"De ce să mint? Să spun că ai noștri au fost sfinți? Oamenii ăștia au îndurat însă zeci de scuipați și înjurături. Asta se întâmplă de ani de zile.

Suporterii nu vin la meci să vadă fotbal, vin să se bată.

Cred că oamenii noştri au vrut să se și răzbune pentru cât au îndurat. La un moment e o supapă care nu mai ține. Au răbufnit. Avem șase oameni într-o stare critică. Au fost loviți cu scaune în cap, aruncați de la balustradă.

Noi i-am instruit să nu lovească. Dar o să-i susținem în continuare. Nu suntem de acord cu ce au făcut, dar îi înțelegem pe deplin.

Președintele FRF ne-a felicitat în primă fază și pe urmă la presiunea mediei s-a sucit. Când pleci într-o călătorie cu încă o persoană, și persoana cealaltă sare din barcă, e cazul să spui adio.

A fost imposibil să aflăm numărul de telefon al domnului Burleanu. Mi se părea că era necesar ca el să ne întrebe ce s-a întâmplat. El a preferat să facă niște declarații la televizor în care să ne incrimineze pe noi.

Sunt de acord și regret că au venit oameni cu copii la meci și au inhalat gaze. Nu sunt de acord că au fost loviți oameni nevinovați. Dar au picat și oameni nevinovați. Stadioanele din România nu sunt capabile să primească oameni cu copii în peluze", a spus Bogdan Oprea pentru Dolce Sport.

 

În urma incidentelor, mai mulți suporteri din galeria Universității Cluj, dar și din galeriile lui Dinamo, Steaua și petrolul, au fost răniți destul de rău.

 

Un fan al lui ”U” chiar a fost bătut în fața fiicei sale de 14 ani.

 

 

Suporterii lui ”U” Cluj au fost bătuți crunt la meciul România Ungaria. Un bărbat a fost bătut în fața fiicei sale FOTO

Comentarii Facebook