Csibi Barna se face capsunar: Mi s-au terminat banii si o sa ma duc la cules legume


Extremistul Csibi Barna a anuntat ca se va duce la cules capsuni pentru ca a ajuns la fundul sacului si nu mai are bani.

"Am facut comert ambulant de imbracaminte. Tricourile mele extremiste, sepci si pulovere. Nu m-au lasat. Am avut opt controale in doua luni. Mi s-a confiscat marfa. Am dosar penal pentru instigare la xenofobie si nationalism extremist. Am avut ceva rezerve de bani, dar e gata. O sa ma duc la cules de legume ca si Dan Tanasa. Ma fac capsunar. E clar ca nu ma angajeaza nimeni. Firma nu ma lasa sa fac. Chestiile astea cu tribunalele iau timp. Dau eu in judecata pe toata lumea. Oricum nu voi castiga. Asa se intampla cu oamenii care vor adevarul", a povestit Csibi Barna, intr-un interviu pentru Kamikaze.

Extremistul care l-a spanzurat pe Avram Iancu a povestit ce s-a intamplat in 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, spunand ca unul dintre jandarmi chiar l-a ajutat: "Pai, unul dintre ei m-a si ajutat sa car toate chestiile, ca erau totusi multe. Eu din 2007 fac manifestari de unul singur".

 

Vezi si...

Avram Iancu, spanzurat la Miercurea Ciuc de liderul gruparii extremiste Garda Maghiara! - VIDEO

Comentarii Facebook