Costiniu, Casuneanu si Locic au fost arestati pentru 29 de zile

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis aseara arestarea pentru o perioada de 29 de zile a lui Florin Costiniu, Costel Casuneanu si Marius Locic.

 

Decizia a fost luata azi-nopate, in jurul orei 0.00, dupa o sedinta care a durat mai bine de 15 ore. Mandatele de arestare au fost emise la cererea DNA, care i-a retinut joi pe cei trei, care sunt cercetati in dosarul senatorului Catalin Voicu.

 

Judecatorul Florin Costiniu si oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic au anuntat ca vor face recurs la decizia ICCJ.

 

Judecatorul Florin Costiniu a fost mentionat in stenogramele din cazul Voicu, impreuna cu omul de afaceri Costel Casuneanu. Magistratul este acuzat ca a a intervenit pentru Casuneanu, pe langa o colega, pentru a obtine o sentina favorabila.


In acelasi timp, senatorul PSD Catalin Voicu ar fi semnat cu omul de afaceri Marius Locic un contract de consiliere juridica, de 100.000 de lei. Intelegerea a fost un paravan prin care senatorul a vrut sa ascunda banii primiti pentru a interveni pe langa politisti pentru solutionarea unui dosar penal al lui Locic.

 

Foto: realitatea.net

Comentarii Facebook