Cluj-Napoca, printre preferintele burlacilor


Clujul se numara printre orasele pe care burlacii le prefera. Pe lista mai sunt Bucurestiul si Ramnicu Valcea. Informatia apare intr-un studiu realizat la cerinta unui producator de bere.

Potrivit studiului, raiul burlacilor romani ar trebui sa fie la Ramnicu Valcea, deoarece aici aproape jumatate dintre femei sunt singure. Pe locurile urmatoare se afla Iasiul, unde 45 la suta dintre femei nu au un partener si Sibiul cu 44%, scrie realitatea.net

Daca in provincie sunt cele mai multe fete fara angajamente, Bucurestiul detine cele mai frumoase femei. Peste 17 % dintre barbatii chestionati au pus Bucurestiul pe primul loc la acest capitol.

Topul este completat de moldovencele din Iasi, cu 13,5 la suta din preferinte si ardelencele din Cluj-Napoca, cu 9 %.

Barbatii ar putea sa se rasfete si in Cluj Napoca, Galati si Bucuresti. In aceste orase sunt cele mai mari suprafete de spatii verzi, propice gratarelor.

Studiul a fost realizat la comanda unui producator de bere in 11 orase din tara prin metoda desktop-research, dar si printr-un chestionar on-line, la care au raspuns 1262 de barbati cu varsta de peste 18 ani.

Comentarii Facebook