CLIPUL ZILEI: CUm arată smartphone-ul viitorului în viziunea românilor VIDEO


O echipă formată dintr-un jurnalist și doi arhitecți au creat un concept spectaculos de smartphone complet personalizabil, care arată viziunea lor asupra viitorului în domeniul tehnologic.

”Phown” este numele conceptului și propune un telefon cu un display de 5 inci “edge to edge”, o cameră rotativă și posibilitatea înlocuirii panoului din spate.

Este un concept virtual imaginat de mine împreună cu cei doi arhitecți, care a pornit de la ideea de a crea un telefon reprezentativ pentru oricine. Practic, am imaginat ”telefonul ideal” din punctul nostru de vedere, ținând cont de trendul actual în domeniu”, a declarat pentru Capital, Dan Scarlat, jurnalist, care a lucrat la proiect împreună cu Anca şi Claudiu Buzilan, arhitecţi.

Cei trei speră să atragă atenţia unui producător de telefoane, însă nu exlcud nici ca acest proiect să rămână doar pe hârtie.

Momentan suntem în process de popularizare a ideii. În funcție de feedback, vom lua în calcul și abordarea unei companii specializate pentru o eventuală materializare a proiectului, dar sincer este mult prea devreme pentru un plan serios în această direcție. Asta înseamnă că sunt șanse reale ca Phown să rămână doar un concept pe hârtie”, a adăugat Scarlat.


Comentarii Facebook