Ciutacu: Mircea Badea şi Victor Ciutacu sunt azi în televiziune ce era-n judo Alina Dumitru în 2008

 

Victor Ciutacu a reacționat și el pe blog în disputa cu judoka Alina Dumitru.

 

Credeam că isterie mai mare decât cea generată de triumurile electorale ale lui Traian Băsescu împotriva contestatarilor săi nu poate exista. Uite că m-am înşelat. Propaganda descreierată a atins vârful abjecţiei insinuând şi dezvoltând în cascadă un aberant conflict artificial între Alina Dumitru, proaspăt medaliată cu argint la Olimpiadă, pe de o parte, Mircea Badea şi Victor Ciutacu, pe de altă parte. În ziua când, pe manual, subiectul jurnalistic e (in)validarea referendumului, ecranele televiziunilor s-au îngălbenit, site-urile ziarelor, blogurile şi reţelele sociale au luat foc din cu totul alt motiv. 

 

Cică doi realizatori de emisiuni ai Antenei 3 au jignit-o pe proaspăt medaliată, i-au pus la îndoială valoarea şi performanţa. Total fals! Ciutacu a făcut-o, cu mânuţa lui, Omul zilei în, totuşi, cel mai important cotidian din România, iar Badea a vorbit deloc peiorativ despre unul dintre, probabil, puţinii medaliaţi ai României la Olimpiada de la Londra. Primul a făcut olecuţă de sport la viaţa lui, al doilea face zilnic. Ambii ştiu ce sacrificii impune performanţa. 

 

Nefiind ilogici, n-au cum să minimalizeze rezultatul. Însă ambii sunt suficient de trecuţi prin viaţă ca să nu li se pară normal ca un sportiv de top să declare că nu merge la un vot care a isterizat ţara unde s-a născut (şi care o va răsplăti financiar pentru peformanţă) fiindcă nici unul dintre cei doi preşedinţi care-şi disputau supremaţia politică n-a sunat-o s-o felicite pentru medalie. Restu-i poveste şi frustrare de oameni fără performanţe jurnalistice la adresa liderilor pieţei de profil. Fiindcă, asta-i realitatea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu sunt, azi, în televiziune, cam ceea ce era-n judo Alina Dumitru acum patru ani”, a scris Ciutacu.

 

Nu comentez mai mult, consider incidentul închis”, a replicat Alina Dumitru.

 

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a precizat că delegaţia României nu va intra în ”sielnzio stampa”. ”Şi eu consider incidentul închis. Cred că cei doi regretă şi ei”, a declarat Octavian Morariu, preşedintele COSR.

Mircea Badea așteaptă scuze de la Alina Dumitru, argintul de la Olimpiadă

Comentarii Facebook