CIPRIAN MARICA, după accidentul aviatic de la Cluj, ATAC la Guvern: Ce suflet aveti?

 

Ciprian Marica a reacționat în urma accidentului aviatic de la Cluj, din 20 ianuarie, soldat cu 2 morți, postând un mesaj dur pe Facebook.

 

Am vazut tragedia din Apuseni si dezbaterile de la televizor. Durerea a fost mai mare chiar decât indignarea, practic am fost pietrificat emoțional câteva zile. Am vazut fel si chip de declarații care mai de care mai penibile, decizii luate de ochii lumii, multe, prea multe gafe”, a scris Marica, pe Facebook. 

 

As vrea in primul rand sa transmit și eu condoleante familiilor. Apoi as vrea sa cer sa le fie RUSINE tuturor incompetentilor fara bun simt care arunca vina unii pe ceilalti. Domnilor plătiți de cetățenii pe care trebuie să-i serviți, telefoane inutile stiti sa interceptati. Știți sa dati "pe surse" stenograme fara rost? Le faceti publice de ochii lumii, sa para ca munci?i, si cand este cazul sa va aratati competenta cu adevarat dati din umeri si va faceti de ras”, a mai scris forbalistul.

 

CIPRIAN MARICA a acuzat Guvernul Ponta de nepasare. ”Însă mult mai grav de atât e ce s-a întâmplat în spatele acestei drame, dacă e adevărat ce publică presa. Cum sa profi?i ca atenția oamenilor e îndrepta spre o tragedie si sa dai legi care acoperă fărădelegi? Cum sa pui taxe oamenilor ?i, pe ascuns, sa ștergi datoriile de o jumătate de miliard de euro ale unei firme străine? Ce suflet aveți?”, se întreabă CIPRIAN MARICA.

Comentarii Facebook