Cine sunt polițiștii care l-au prins pe hoțul care a bătut-o cu bestialitate pe tânăra din Alba Iulia FOTO


Agresorul care a lovit-o cu bestialitate pe o tânără în Alba Iulia, în scara unui bloc, a fost prins de trei tineri polițiști, care au refăcut traseul fetei, deoarece aceasta nu-şi amintea ce i s-a întâmplat.

Agresorul a fost prins de poliţişti, luni, după ce anchetatorii au reconstituit traseul pe care fata l-a parcurs sâmbătă seara.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat, marţi, cine sunt poliţiştii care au reuşit să dea de urma făptaşului.

Ei sunt Daniel, Mădălin şi Marcel. Ei sunt poliţiştii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia. Cazul nu a fost unul uşor pentru că fata agresată nu îşi aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Ştia doar că îi lipsesc telefonul şi portofelul. Aşa că tinerii poliţişti i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns şi la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au cerut filmările de pe camera de supraveghere şi au fost oripilaţi de ce au văzut. Din acel moment identificarea şi prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp. Felicitări tinerilor poliţişti şi colegilor din Biroul de Investigaţii Criminale”, se arată în postarea de pe Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Tânăra de 20 de ani lovită cu sălbăticie, sâmbătă seara, într-o scară de bloc din Alba Iulia, este internată în secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Agresorul este recidivist, el fiind eliberat în septembrie din penitenciar, la termen, după ce a fost condamnat pentru o altă tâlhărie şi o tentativă de viol.


Comentarii Facebook