Cele 1,7 milioane de euro din dosarul Valiza raman sub sechestru

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie a respins cererea lui Gigi Becali de ridicarea a sechestrului pus e cele 1,7 milioane de euro, conficati in mai 2008 de procurori.

?

Completul format din noua judecatori a decis astfel mentinerea uei decizii luate in februarie se Sectia penala a instantei supreme, impotriva careia Gigi Becali a facut recurs. Potrivit Mediafax, banii raman sub sechetru pana la pronuntarea unei decizii pe fond in acest proces sau pana la admiterea definitiva a unei solicitari formulate de Gigi becali in acest sens.

?

Banii au fost confiscati in luna mai a anului 2008 din valiza gasita la Teia Sponte. Potriit procurorilor, suma ar fi fost destinata jucatorilor echipei Universitatea Cluj, care ar fi trebuit in schimbul lor sa isi indeplineasca indatoririle de serviciu si sa isi apere corect sansele, castigand meciul cu CFR Cluj.

?

In acest dosar, patronul Stelei a fost trimis in judecata pentru dare de mită si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Alaturi de el mai sunt cercetati Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piturcă, Radu Gheorghe Marino si Raul Volcinschi, potrivit Mediafax.

Comentarii Facebook