Miercuri 24 Aprilie

Ce viitor prevăd astrele pentru Dragnea, Iohannis şi Viorica Dăncilă

 

Klaus Iohannis își va pierde din imagine, Liviu Dragnea va avea probleme mari, iar Viorica Dăncilă rămâne premier.

 

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziuni și despre Gabriela Firea, despre care spune că îi va fi greu să păstreze un echilibru între carieră şi familie.

 

Domnul preşedinte a câştigat prezidenţialele cu Saturn pe carieră, a avut o şansă, nu stiu, o va mai avea în continuare, va mai avea un mandat? Nu o mai are. În primul rând, sunt foarte multe planete proaste în zona imaginii dumnealui pe Capricorn. Este primăvara preşedintelui Klaus Iohannis o perioadă liniştită? Nu neapărat, ca imagine...Pierde din imagine până la toamnă", a spus astrologul.

 

Funcţia pe care o ocupă este o povară extraordinar de mare, nu ştiu dacă şi-a dorit-o şi dacă se bucură de ea. Are perspective să îşi menţină funcţia în continuare pe termen lung? Atâta vreme cât face acest sacrificiu până la momentul în care i se va cere probabil că da, deocamdata acesta este cel mai supus pe care care eu l-am văzut în momentul de faţă”, a spus astrologul despre Viorica Dăncilă.

 

Despre Liviu Dragnea, astrologul a spus: ”Anul acesta are destinul pe cariera mare benefic, Jupiter este în Scorpion, astea sunt lucruri pozitive. Dragnea în 2018 are nişte aspecte până în luna noiembrie bune, dar trebuie să ştii ce trebuie să faci cu ele. Din luna mai tensiunile încep să se amplifice. Din luna mai încolo se strică nişte lucruri şi încep să apară nişte probleme. Aceste planete bune nu le va mai avea în 2019, în 2020 nici atât”.

Comentarii Facebook