Ce prăjituri te fac să slăbeşti! Află reţeta magică pentru o siluetă ideală


O companie din Marea Britanie a susține că a descoperit reţeta pentru prăjituri gustoase, care te ajută să slăbești și nu te îngrasă.

Prăjiturile folosesc ca ingredinete o combinaţie între cele naturale folosite la unele batoane pentru slăbit şi băuturi energizante, care includ L-carnitină, guarana, ceai verde, care oferă metabolismului un impuls şi creşte temperatura corpului, scrie Daily Mail.

Astfel, o prăjitură are 110 - 150 de calorii, iar sortimentele sunt variate, cu cocos, cremă de vanilie, miere, caise, varietăţi de tiramisu, ciocolată şi cremă de zahăr ars.

Ca o tânără femeie care munceşte înţeleg dorinţa şi efortul necesar pentru a avea o siluetă frumoasă. Dar alimentele cu puţine calorii de pe piaţă nu mă satisfăceau”, a spus fondatoarea companiei, Saba Youssouf.

Experții în nutriție avertizează că trebuie să aibă grijă când consumă aceste prăjituri. ”Din păcate nu există o pastilă minune care să te facă să slăbeşti. Sfatul meu este să ne păstrăm forma fizică bună printr-o dietă echilibrată şi prin activitate fizică”, a precizat nutriționistul Charlotte Stirling-Reed,

Comentarii Facebook