Ce poti manca la serviciu pentru a slabi! Dr. Oz are 16 recomandari


Cei care vor sa slabeasca, dar nu stiu ce sa manance la locul de munca sunt acum salvati. Dr. Oz are mai multe idei pentru un pranz sanatos.

1. Sandvis cu hummus, legume si branza


La capitolul sandvisuri poti sa faci diverse combinatii pentru a obtine ceva foarte gustos si satios. Singura conditie este sa alegi painea neagra, carnurile/mezelurile fara grasime si sa eviti cascavalul/branza topita (deoarece au un continut ridicat de grasime). Alege branzeturile cu un continut sub 15% de grasime. De exemplu, poti sa-ti faci un sandvis cu: humus (pasta de naut), salata verde, ardei rosu, avocado, 1 felie de branza, 2-3 rondele de ceapa; 1 felie de mezel fara grasime cu 1 felie de branza slaba, salata verde, castraveti, 2-3 rondele de ceapa; pasta de avocado (avocado pisat si amestecat cu sare, piper, putina ceapa), file de somon afumat, salata verde/spanac; branza, ardei rosu, rondele de ou fiert, frunze de spanac/salata verde/patrunjel; piept de pui la gratar, ardei, ceapa, salata verde.

 

2. Mancare gatita (cu sau fara carne) plus salata

Gateste acasa diverse combinatii de legume (linte, naut, varza, fasole verde/galbena, broccoli, ghiveci de legume), cat mai simplu si fara grasimi. Este recomandat sa le combini cu salate in functie de gusturile tale.

3. Supa crema de legume

Singura conditie este sa nu folosesti faina si smantana la prepararea lor. inlocuieste smantana cu avocado pentru a-i conferi consistenta cremoasa si faina de in in loc de faina alba de grau.

4. Humus cu salata

Pasta de naut (humus) o poti servi cu felii de morcov, castravete, telina bete, crackers din faina integrala (painici/biscuiti) sau diverse salate de cruditati.

5. Orez brun cu legume


Alege intotdeauna orezul brun pe care sa-l combini cu multe legume. Langa el poti sa servesti o salata: varza/morcovi/marar/ulei/sare/piper/otet, sfecla rosie cruda/ceapa/patrunjel/ulei/sare/piper/lamaie, ardei rosu/patrunjel/ulei/sare/piper.

Citeste mai departe pe eva.ro

Comentarii Facebook