Miercuri 24 Aprilie

Prostituata romanca, ucisa in Elvetia

 

O prostituata de origine romana, care lucra intr-un salon de masaj, a fost impuscata mortal in plina strada, marti seara, in sud-vestul Elvetiei, relateaza cotidianul 24Heures in editia online.

"Am auzit tipete, am iesit pe balcon sa vad de se intampla", a povestit o tanara in varsta de 15 ani, care locuia la 20 de metri de locul crimei, in orasul Payerne. Potrivit acesteia, un barbat care tinea in mana stanga o arma de foc, tara de par o femeie pe strada Guilermaux, in jurul orei locale 23.00 (24.00 ora Romaniei), scrie realitatea.net

"Se zbatea, urla, striga dupa ajutor incercand sa il faca sa lase arma jos. Dintr-o data i-a pus pistolul pe frunte si a tras", povesteste tanara, explicand ca ulterior barbatul a mai tras doua focuri, dar ea nu a vazut nimic pentru ca intrase in casa.

Potrivit unui comerciant de pe strada Lausanne, intre primul foc si celelalte doua au trecut cateva zeci de secunde. "Am vazut o forma pe strada. Am inteles imedicat ce se intamplase (...). Fata zacea lungita, aproape goala cu bratele incrucisate", a povestit acesta.

Victima este o romanca in vrsta de 25 de ani, care lucra la un salon de masaj din apropiere. Potrivit patronului unui salon vecin, agresorul o considera pe victima "prietena lui". "O mai amenintase, motiv pentru care ea plecase pentru doua-trei saptamani la Tessin, dupa care s-a intors in urma cu cateva zile", a povestit el. Potrivit unor surse, miercuri dimineata politia cerceta locul si a fost retinut un suspect.

Comentarii Facebook